Cheap and Dandy! With a little bit of Candy!

Basic Hotels gir deg det du trenger for et godt hotell opphold og billig overnatting: Et flott innredet rom, et hyggelig bad og en komfortabel seng å sove i. Her kan du sove til en rimelig pris, for å få mest mulig ut av ditt opphold i Bergen. Kvalitet til en rimelig pris? Det er Basic!

DETTE ER BASIC: Et fint innredet rom i hjertet av Bergen, med en komfortabel seng. En myk start på dagen med en varm og deilig dusj. Online med gratis WiFi. Vannkoker (ta med egen kaffe/te). Kjøleskap for oppbevaring av mat og drikke, og TV på rommet.

DETTE ER IKKE BASIC, MEN … Standard frokost buffet? Nyt f.eks frokosten på Godt Brød, det beste bakeriet i byen. Kjedelig hotell restaurant? Vi tilbyr deg sushi på Sumo. Dyr minibar? Bergen har nok av steder å gå for rimelige snacks og drikke. Ubemannet resepsjon? Lås deg inn på hotellet selv. Daglig rengjøring? Ingen forstyrrer deg tidlig på morgenen, og du bestemmer selv om du vil ha denne tjenesten. Roomservice? Bestem selv, det sparer du penger på.

Basic Hotel Bergen tilbyr 43 rom med moderne og god design. Hotellet ligger i Håkonsgaten 27, rett ved Bergen Kino og i et område med mange restauranter og utesteder, samt kulturelle temaer.