• 20160604_143553_HDR.jpg
  • 20150126_151135_HDR.jpg
  • basic-hotel-bergen-012-2.jpg
  • basic-hotels-034.jpg

Om Hotellet

ÅPNINGSTIDER RESEPSJON  

Vi har ikke ordinær betjent resepsjon, men en resepsjonist er tilgjengelig på hotellet og kan tilkalles i åpningstiden. Rommet er klart for innsjekking senest kl 15.00. Innsjekking etter resepsjonens stengetid må avtales på forhånd. 

Åpningstider resepsjon: 

Sommer ( mai - sept ) fra kl 09.00 til kl 23.00 

Vinter ( okt - april) fra kl 09.30 til kl 16.30 

Nattevakt / Vaktservice tilgjengelig etter stengetid.

MEAL DEAL 

Vi har ikke restauranter på hotellene, men vi har gjort noen gode avtaler med noen av Bergens beste restauranter som du kan velge mellom. I tillegg har vi frokostavtaler med nærliggende bakeri og kafeer. Se infokanal på TV.

RENGJØRING VED BEHOV 

Når du ankommer hotellet, vil rommet selvfølgelig være rengjort og sengen redd opp med rent bomulls sengetøy og ett badehåndkle for hver gjest. Daglig renhold av rommet er ikke inkludert i prisen bortsett fra ved lengre opphold, der en har renhold én gang i uken. Hyppigere renhold og sengeskift/håndkle kan bestilles mot et pristillegg.

FROKOST ER IKKE INKLUDERT 

Frokost er ikke inkludert i romprisen, og det serveres heller ikke på hotellet. Frokostkupong på nærliggende bakeri kr. 110,- kan kjøpes i resepsjonen i åpningstiden, eller forhåndsbestilles ved reservasjon av rom. I tillegg har vi et tilbud fra Starbucks til kr. 110,- . Man kan også benytte seg av de mange tilbud som finnes i Bergen sentrum. I tillegg til at det er vannkoker på rommet (husk å ta med egen kaffe/te), vil du vil også finne en kvalitets kaffemaskin på hotellet, hvor du til enhver tid kan få nybrygget kaffe til kr. 10,-.